Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Til forsiden

Representantforslag om sikring av inntektsgrunnlaget for hestesporten i Norge

Dokument 8:126 S (2019-2020), Innst. 86 S (2020-2021)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Bård Hoksrud, Erlend Wiborg, Himanshu Gulati, Morten Ørsal Johansen, Roy Steffensen, Silje HjemdalSaken er behandlet i familie- og kulturkomiteenForslag fra (FrP)Innstilling avgitt 03.12.2020Innst. 86 S (2020-2021)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Ved Stortingets behandling av representantforslaget om sikring av inntekstgrunnlaget for hestesporten i Norge, ble det vedtatt å be regjeringen foreta en gjennomgang av om det innenfor rammene av sosialt ansvarlige spill er mulig å gjennomføre en ytterligere individuell tilpasning av tapsgrensene etter en vurdering av den enkelte spiller etter nærmere kriterier, og på egnet måte orientere Stortinget om resultatene av gjennomgangen. Stortinget vedtok også å be regjeringen gjøre bortfallet av totalisatoravgift permanent. Representantforslagets forslag om ikke å innføre tapsgrenser for spill hos Norsk Rikstoto fikk ikke flertall.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 03.12.2020

    Debattert i Stortinget 10.12.2020
    Votert i Stortinget 11.12.2020