Statsminister Erna Solberg (H) svarer på spørsmå fra Marit Arnstad (Sp) i den siste muntlige spørretimen før ferien og høstens stortingsvalg. Foto: Stortinget

Statsminister Erna Solberg (H) svarer på spørsmå fra Marit Arnstad (Sp) i den siste muntlige spørretimen før ferien og høstens stortingsvalg. Foto: Stortinget

Se stortingsmøtene fra publikumsgalleriet

Alle stortingsmøter er åpne for publikum. Når du følger et stortingsmøte fra publikumsgalleriet, får du et unikt innblikk i Stortingets møtevirksomhet.

NB!  Grunnet situasjonen knyttet til koronaviruset er det begrenset adgang til publikumsgalleriet. Alle møter strømmes direkte på stortingets nettsider.

Alle møter i stortingssalen strømmes direkte på Stortingets nettsider, men når det er stortingsmøte kan du også sitte på publikumsgalleriet og se hvordan et møte foregår. 

Det er normalt stortingsmøter tirsdager, onsdager og torsdager, med unntak av noen uker i året. I ukene rett før jul og før sommeren er det gjerne stortingsmøter nesten hver dag. Vanligvis starter stortingsmøtene kl. 10.00. Varigheten på møtene varierer, det kommer an på hvor mange saker som skal behandles. Stortingets møteprogram gir oversikt over hvilke dager det er møter, og hvilke saker som skal opp til behandling.

Inngangen er i Karl Johans gate. Den åpner noen minutter i forkant av stortingsmøtet, og er åpen under hele møtet. Det er ikke nødvendig å melde fra på forhånd. Du kan sitte på publikumsgalleriet så lenge du ønsker mens møtet pågår. 

Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll, og yttertøy og sekker/vesker legges igjen i en låst garderobe. Det er tillatt å ta bilder med både mobiltelefon og kamera, men vær oppmerksom på at det er noen restriksjoner rundt dette. Du får informasjon om reglene for fotografering og filming ved inngangen.

Det er dessverre ikke mulig å kjøpe eller spise medbragt mat og drikke når du overværer stortingsmøtet. 

Hvis du vil lære mer om Stortinget og Stortingets oppgaver, kan du besøke våre undervisningssider. 

Kontakt oss gjerne per e - post hvis du har spørsmål.

Velkommen!


Sist oppdatert: 12.03.2020 11:14