Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag om offentliggjøring av ugradert informasjon fra Riksrevisjonens undersøkelse av infrastruktur og støttefunksjoner for kampflyvåpenets operative evne

Dokument 8:60 S (2019-2020), Innst. 241 S (2019-2020)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Bjørnar MoxnesSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenForslag fra (R)<br/>utkast til innstilling forelegges for utenriks- og forsvarskomiteen til uttalelse før innstilling avgisInnstilling avgitt 21.04.2020Innst. 241 S (2019-2020)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet forslag fra representanten Bjørnar Moxnes om offentliggjøring av ugradert informasjon fra Riksrevisjonens undersøkelse av infrastruktur og støttefunksjoner for kampflyvåpenets operative evne, jf. Dokument 3:11 (2018–2019). Forslaget fikk ikke tilslutning fra et flertall i Stortinget., Stortinget vedtok imidlertid enstemmig følgende to forslag fra Bjørnar Moxnes på vegne av Rødt: "Stortinget ber presidentskapet om å endre mandatet for utvalget som utreder Stortingets kontrollfunksjoner (Harberg-utvalget) slik at utvalget vurderer og kommer med forslag som muliggjør offentlig innsyn og debatt rundt Riksrevisjonens undersøkelser." "Stortinget ber presidentskapet om å endre mandatet for utvalget som utreder Stortingets kontrollfunksjoner (Harberg-utvalget), slik at utvalget vurderer og kommer med forslag til prosedyrer for å sikre Stortingets medvirkning og kontroll med norsk utenriks- og forsvarspolitikk."

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 21.04.2020

    Debattert i Stortinget 12.05.2020
    Votert i Stortinget 12.05.2020