Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Stortinget - Møte tirsdag den 17. mars 2015 kl. 10

Dato:
President: Marit Nybakk

Dokument: 

Sak nr. 15 [15:29:07]

Innstilling fra justiskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Pål Farstad, Terje Breivik og Ketil Kjenseth om innføring av en begrenset angrerett for næringsdrivende ved telefonsalg av annonsetjenester og lignende («kataloghaivirksomhet»)

Talarar

Votering i sak nr. 15

Votering i sak nr. 15

Presidenten: Under debatten har Ketil Kjenseth satt fram et forslag på vegne av Venstre. Forslaget er gjort tilgjengelig for representantene.

Forslaget lyder:

«Stortinget ber regjeringen fremme forslag om begrenset angrerett for næringsdrivende ved telefonsalg av annonsetjenester og lignende der det foreslås inntatt en bestemmelse om dette i avtaleloven, eller der departementet gis hjemmel til å fastsette en slik begrenset angrerett i forskrift.»

Miljøpartiet De Grønne har varslet at de vil støtte forslaget.

Votering:Forslaget fra Venstre ble med 91 mot 6 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 17.18.32)Komiteen hadde innstilt:

Dokument 8:35 S (2014–2015) – representantforslag fra stortingsrepresentantene Pål Farstad, Terje Breivik og Ketil Kjenseth om innføring av en begrenset angrerett for næringsdrivende ved telefonsalg av annonsetjenester og lignende («kataloghaivirksomhet») – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling ble enstemmig bifalt.