Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Stortinget - Møte fredag den 9. mai 2008 kl. 10

Dato:
President: Anders Anundsen

Dokument: 

Sak nr. 1

Innstilling fra finanskomiteen om representantforslag fra stortingsrepresentantene Jan Tore Sanner, Martin Engeset, Svein Flåtten, Lars Sponheim og André N. Skjelstad om å sikre likebehandling av uførepensjon fra private og offentlige tjenestepensjonsordninger

Talarar

Votering i sak nr. 1

Votering i sak nr. 1

Presidenten: Under debatten har Svein Flåtten satt fram et forslag på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre. Under debatten er forslaget gjort om til et oversendelsesforslag og lyder i endret form:

«Det henstilles til Regjeringen snarest og senest i forbindelse med Revidert nasjonalbudsjett for 2008 å fremme nødvendige endringer i lov om foretakspensjon for å fjerne forskjellsbehandlingen mellom private og offentlige tjenestepensjoner når det gjelder adgang til uførepensjon under mottak av korttidsytelser fra folketrygden.»

Presidenten vil foreslå at forslaget oversendes Regjeringen uten realitetsvotering. - Det anses vedtatt.

Komiteen hadde innstilt:

Dokument nr. 8:59 (2007-2008) - representantforslag fra stortingsrepresentantene Jan Tore Sanner, Martin Engeset, Svein Flåtten, Lars Sponheim og Andre N. Skjelstad om å sikre likebehandling av uførepensjon fra private og offentlige tjenestepensjonsordninger - vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling ble enstemmig bifalt.