Stortinget.no

logo
Hopp til innhald
Til framsida

Stortinget - Møte tirsdag den 18. mars 2003 kl. 10

Dato:
President: Eirin Faldet

Dokument: 

Sak nr. 5

Innstilling fra finanskomiteen om forslag fra stortingsrepresentantene Øystein Hedstrøm og Lodve Solholm om nye og enklere regler for avgiftsfri innførsel av reisegods slik at kvoten for kjøtt og kjøttprodukter settes til 10 kilo uten å omfattes av ost og f rvarer

Talarar

Votering i sak nr. 5

Votering i sak nr. 5

Presidenten: Under debatten har Gjermund Hagesæter satt fram et forslag på vegne av Fremskrittspartiet. Forslaget lyder:

«Stortinget ber Regjeringen endre reglene for toll- og avgiftsfri innførsel av reisegods slik at kvoten for kjøtt og kjøttprodukter settes til 10 kilo uten å omfattes av ost og fôrvarer. Øvrige aktuelle vareslag reguleres kun av verdibegrensningen.»

Det vil bli votert alternativt mellom dette forslaget og innstillingen fra komiteen.

Komiteen hadde innstillet:

Dokument nr. 8:50 (2002-2003) – forslag fra stortingsrepresentantene Øystein Hedstrøm og Lodve Solholm om nye og enklere regler for avgiftsfri innførsel av reisegods, slik at kvoten for kjøtt og kjøttprodukter settes til 10 kilo uten å omfattes av ost og fôrvarer – vedlegges protokollen.

Votering:Ved alternativ votering mellom komiteens innstilling og forslaget fra Fremskrittspartiet bifaltes innstillingen med 79 mot 17 stemmer.(Voteringsutskrift kl. 11.16.13)