4.4 Spørsmål og interpellasjoner

Skriftlig spørsmål fra Rigmor Andersen Eide (KrF) til finansministeren, besvart den 29. august 2012, om statsråden vil ta et initiativ til en samlet nordisk vurdering av nasjonale og internasjonale bestrebelser for å utarbeide et mål for brutto nasjonal livskvalitet.

Skriftlig spørsmål fra Per Roar Bredvold (FrP) til nærings- og handelsministeren, besvart 5. september 2012, om hvilket samarbeid som finnes innenfor bergverksindustrien mellom f.eks. Norge og Sverige.

Spørretimespørsmål fra Gunnar Gundersen (H) til finansministeren den 17. oktober 2012 om hvorvidt norske pensjonister som har flyttet til Sverige etter at den nordiske skatteavtalen trådte i kraft er blitt dobbeltbeskattet, og om statsråden i så fall vil sørge for en løsning i samarbeid med svenske myndigheter.

Skriftlig spørsmål fra Edvard Mæland (H) til arbeidsministeren, besvart 31. oktober 2012, om det er riktig at en norsk student bosatt i Danmark, ved alvorlig sykdom ikke kvalifiserer til uføretrygd etter norske regler selv om personen flytter tilbake til Norge permanent.

Skriftlig spørsmål fra Ingjerd Schou (H) til samferdselsministeren, besvart 1. november 2012, om statsråden vil ta initiativ til opprettelse av et utbyggingsselskap for bygging av dobbeltspor på jernbanen Oslo–Gøteborg (GO-samarbeidet), for å kunne videreutvikle den grensekryssende jernbaneforbindelsen mellom Halden i Norge og Trollhättan i Sverige.

Skriftlig spørsmål fra Dagfinn Høybråten (KrF) til finansministeren, besvart 7. februar 2013, om hvilke lærdommer Norge kan trekke av at Island vant Icesave-saken i EFTA-domstolen.

Interpellasjon fra Tone Merete Sønsterud (A) til samferdselsministeren, besvart 22. mars 2013, om oppfølging av vedtakene innenfor transportområdet på Nordisk råds sesjon i november 2012.

Skriftlig spørsmål fra Gunnar Gundersen (H) til finansministeren, besvart 28. mai 2013, om omfanget av uløste dobbeltbeskatningssaker mellom Norge og Danmark.