Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte torsdag den 10. mars 2016 kl. 10

Dato:
President: Marit Nybakk

Dokumenter: 

Sak nr. 4 [12:06:09]

Innstilling fra energi- og miljøkomiteen om Representantforslag fra stortingsrepresentant Rasmus Hansson om miljøavgift på blyhagl

Talere

Votering i sak nr. 4

Votering i sak nr. 4

Under debatten er det satt fram ett forslag. Det er forslag nr. 1, fra Rigmor Andersen Eide på vegne av Kristelig Folkeparti, Venstre, Sosialistisk Venstreparti og Miljøpartiet De Grønne. Forslaget lyder:

«Stortinget ber regjeringen fra og med revidert budsjett 2016 innføre en avgift som sikrer at prisen på blyhagl kommer på samme nivå som prisen på de beste og mest miljøvennlige blyfri hagltypene.»

Votering:Forslaget fra Kristelig Folkeparti, Venstre, Sosialistisk Venstreparti og Miljøpartiet De Grønne ble med 83 mot 15 ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 13.14.02)Komiteen hadde innstilt:

Dokument 8:133 S (2014–2015) – representantforslag fra stortingsrepresentant Rasmus Hansson om miljøavgift på blyhagl – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling ble enstemmig bifalt.