Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.
Om _mangel på kjøtt i det norske matvaremarkedet_, og å forenkle regelverket slik at matprodusenter selv får disposisjon over egen produksjon og kan utnytte produksjonskapasiteten
Datert: 07.02.2008 Besvart: 13.02.2008 av landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen
Kåre Fostervold (FrP): Norsk Landbrukssamvirke varslet nylig at det er stor mangel på kjøtt fra storfe, sau og lam i det norske matvaremarkedet for å dekke etterspørselen. Man regner med at dette underskuddet vil øke ytterligere i de nærmeste årene og at man nok engang vil få den samme situasjonen når det gjelder melk.Vil statsråden sørge for å forenkle regelverket slik at norske matprodusenter selv får disposisjon over egen produksjon og kan utnytte produksjonskapasiteten på gården?