Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Riksrevisjonens undersøkelse av bærekraftig forvaltning av norske skogressurser

Dokument 3:17 (2011-2012), Innst. 102 S (2012-2013)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Dokument fra RiksrevisjonenSaken er behandlet i kontroll- og konstitusjonskomiteenInnstilling avgitt 27.11.2012Innst. 102 S (2012-2013)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet og enstemmig bifalt innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens undersøkelse av bærekraftig forvaltning av norske skogressurser. Etter Riksrevisjonens oppfatning er det viktig at Landbruks- og matdepartementet i større grad gjør skogeier kjent med virkemiddelapparatet for skogbruket og de rettigheter og plikter som følger av dette. En enstemmig komité ber departementet om å øke innsatsen i sitt informasjonsarbeid slik at skogeierne blir bedre kjent med eksisterende virkemidler og sitt ansvar på miljøområdet. Komiteen understreker viktigheten av at uklarheter i regelverket fjernes. Videre understreker komiteen betydningen av bedre samordning mellom Landbruks- og matdepartementet og Miljøverndepartementet. Komiteen legger til grunn at landbruks- og matministeren informerer Stortinget om nye infrastrukturtiltak i skogbruket på egnet måte.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Slik stemte representantene

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 27.11.2012

    Behandlet i Stortinget: 24.01.2013