Søk

Uttale frå transport- og kommunikasjonskomiteen

Komiteens utkast til innstilling ble 10. november 2016 oversendt transport- og kommunikasjonskomiteen til uttalelse. Transport- og kommunikasjonskomiteen uttaler følgende i sitt brev av 15. november 2016:

«Ein syner til brev med vedlagt utkast til innstilling til Dokument 8:107 S, der transport- og kommunikasjonskomiteen får saka til uttale før endeleg avgiving frå Næringskomiteen.

Transport- og kommunikasjonskomiteen har handsama innstillingsutkastet, og har i møtet sitt i dag avgitt følgjande uttale:

'Komiteen syner til handsaminga av Meld. St. 35 S (2015–2016) «På rett kurs – forebyggende sjøsikkerhet og beredskap mot akutt forurensing», jf. Innst. 72 S (2016-2017), som i hovudsak handlar om det som ligg under Samferdselsdepartementet sitt ansvarsområde. Ein samla komité ber der regjeringa om at det som ei oppfølging blir utarbeidd ei stortingsmelding om betre samhandling mellom alle aktørane når det gjeld førebyggande sjøtryggleik og kystberedskap, og at ei slik melding også må omhandla ulukker knytt til bruk av fritidsbåt, og fremjar forslag om det i Innst. 72 S (2016-2017). Utover det har ikkje komiteen fleire merknadar.'»