Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

17.7 Kap. 4465 (Ny) Statens kartverk, arbeid med tinglysing og nasjonal geografisk infrastruktur

Som følge av at ansvaret for tinglysningen overføres fra Justisdepartementet til Miljøverndepartementet foreslås det å overføre 51,76 mill. kroner fra Justisdepartementet til Miljøverndepartementet. Det foreslås bevilget 51,76 mill. kroner under et nytt kap. 4465 Statens kartverk, arbeid med tinglysing og nasjonal geografisk infrastruktur, post 1 Gebyrinntekter tinglysing, borettslag under Miljøverndepartementet.

Komiteen slutter seg til regjeringens forslag.

Som følge av at ansvaret for tinglysningen overføres fra Justisdepartementet til Miljøverndepartementet foreslås det en overføring fra Justisdepartementet til Miljøverndepartementet på 928,8 mill. kroner. I tillegg anslås inntektene nå å bli 22 mill. kroner høyere enn i saldert budsjett. Det foreslås derfor en bevilgning på 950,8 mill. kroner under et nytt kap. 4465 Statens kartverk, arbeid med tinglysing og nasjonal geografisk infrastruktur, post 2 Gebyrinntekter tinglysing, fast eiendom under Miljøverndepartementet.

Komiteen slutter seg til regjeringens forslag.