Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Møte i Europautvalget 28. april

Europautvalget er Stortingets organ for konsultasjoner med regjeringen om aktuelle EU/EØS-spørsmål. Fra regjeringen møter statsrådene Helgesen og Sanner.

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner vil presentere hovedtrekk i EUs kommende digitale indre markedsstrategi, noen elementer fra det norske innspillet til strategien, samt noen aktuelle temaer fra strategien som han ønsker Europautvalgets synspunkter på.

EØS- og EU-minister Vidar Helgesen vil blant annet informere om personvernforordningen, bedre klagemuligheter for forbrukerne i Europa og aktuelle saker i EU-domstolen.

Stortingets næringskomité, kommunal- og forvaltningskomité og transport- og kommunikasjonskomité er innkalt til å delta. Justiskomiteen, familie- og kulturkomiteen og kirke-, utdannings- og forskningskomiteen er også orientert om dagsorden og invitert til å delta om ønskelig.

Dagsorden for møtet.

Møtene i Europautvalget er lukket, dersom ikke annet er bestemt. Referat fra et møte offentliggjøres etter møtets slutt, med unntak av de deler som er unntatt offentlighet. Ett år etter møtet offentliggjøres referatet i sin helhet.

Referater fra møtene i Europautvalget.

Les mer om Europautvalget.

Sist oppdatert: 22.04.2015 10:57
: