Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Løse forslag:

  • Forslag nr. 5 fra Per Espen Stoknes på vegne av Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen i tilbudet til jordbruksoppgjør for 2019 legge frem forslag om å fjerne kontrollgebyret for økologisk produksjon for å redusere byråkratiet og styrke lønnsomheten for økologisk drift.

  • Forslag nr. 6 fra Per Espen Stoknes på vegne av Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen i tilbudet til jordbruksoppgjør for 2019 legge frem forslag om å fjerne bunnfradraget for støtte og tilskudd til jordbruksforetak for å styrke økonomien for de minste brukene.

  • Forslag nr. 7 fra Per Espen Stoknes på vegne av Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen sette rimelig tilgang på lokale fôrressurser som betingelse for å motta støtte til store nyinvesteringer i driftsinfrastruktur slik at det stimuleres til redusert kraftfôrimport og en bruksstruktur i samsvar med det lokale ressursgrunnlaget.

  • Forslag nr. 9 fra Per Espen Stoknes på vegne av Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen i sitt tilbud til jordbruksoppgjør for 2019 legge frem forslag om en tilskuddsprofil som i vesentlig sterkere grad prioriterer: - Økologisk landbruk - Bruk med særskilt høy dyrevelferd - Lokal ressursutnyttelse, beitebruk og lavt forbruk av kraftfôr - Økt grønnsaksproduksjon fremfor økt kjøttproduksjon. - Bedre lønnsomhet for små og mellomstore bruk over hele landet - En gradvis reetablering av toppavgrensingene for tilskudd som ble opphevet i jordbruksoppgjøret i 2014

Gå til voteringsoversikten
: