Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at fagmiljøer i politiet som arbeider mot organisert kriminalitet, ikke svekkes, men styrkes, ved ny organisering av de nye politidistriktene.

  • Forslag nr. 2 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at politiet er i stand til å møte de kriminelle gjengene og den organiserte kriminaliteten på en god, langsiktig og konsentrert måte.

  • Forslag nr. 3 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen styrke det lokale forebyggende arbeidet mot gjengkriminalitet.

  • Forslag nr. 4 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at taushetsplikten ikke er til hinder for god tverretatlig og tverrfaglig samarbeid for å nå unge gjengmedlemmer og forebygge at flere ungdommer rekrutteres til kriminelle gjenger.

  • Forslag nr. 5 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at politiet har særlig innsats rettet mot gjengmiljøer som har fotfeste i boområder, nær skoler eller i nærheten av organiserte fritidsaktiviteter.

  • Forslag nr. 6 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge bedre til rette for at politiet skal kunne bruke oppholdsforbud for å forebygge voldshendelser og vurdere om det bør gis mulighet til å ilegge oppholdsforbud i særlige områder etter endt soning.

  • Forslag nr. 7 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen innføre et systematisk arbeid med exit-program for gjengmedlemmer.

  • Forslag nr. 8 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen bedre oppfølgingen av og tilbudet til mulige ofre for organisert kriminalitet, som ofre for menneskehandel og tvangsarbeid, og dermed også legge til rette for å avdekke og etterforske flere bakmenn og oppklare flere saker.

  • Forslag nr. 9 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen styrke Norges internasjonale innsats mot organisert kriminalitet, særlig gjennom Europol og Østersjøsamarbeidet.

  • Forslag nr. 10 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak for Stortinget om oppfølging av Meld. St. 7 (2010–2011) Kampen mot organisert kriminalitet, herunder arbeidet med å «følge pengene».

Gå til voteringsoversikten
: