Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 62 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen fremme forslag om hvordan Økokrims arbeid mot miljøkriminalitet kan forsterkes.

  • Forslag nr. 65 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen stoppe stengingen av terapibassenget på Diakonhjemmet og eventuelt andre i tilsvarende situasjon og sikre videre drift, i det minste til likeverdige alternativ er etablert.

  • Forslag nr. 66 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen legge fram det faglige grunnlaget for hva som skal omfattes av spesialisert rehabilitering, herunder bruk av varmebasseng, og hva som skal være et kommunalt ansvar.

  • Forslag nr. 78 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen utvide ordningen med bymiljøavtaler der man forhandler om støtte til miljøvennlig transportsatsing, og at all vekst i persontrafikken skal tas med kollektiv, sykkel og gange til flere byer.

  • Forslag nr. 79 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget samtykker i at Olje- og energidepartementet i 2017 kan gi tilsagn om økonomisk støtte ut over bevilgningen, men slik at samlet ramme for nye tilsagn og gammelt ansvar ikke overstiger følgende beløp:

    Kap.

    Post

    Formål

    Kroner

    1825

    Energiomlegging, energi- og klimateknologi

    31 (NY)

    Havvind

    500 000 000

  • Forslag nr. 80 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen legge frem en regelverksendring som sikrer mulighet til å kreve inn bompenger for jernbaneformål.

  • Forslag nr. 81 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen legge fram forslag om at industrien kan inngå avtale om CO2-fond etter modell fra NOx-fondet, og at mulighet for lav sats i grunnavgift på fyringsolje for industrien fjernes.

  • Forslag nr. 84 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen starte forhandlinger med næringslivet med sikte på å etablere et CO2-fond etter modell fra NOX-fondet gjeldende fra 1. juli 2017.

  • Forslag nr. 85 fra Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen føre en tolkning av regelverket for mva.-kompensasjonsordning som sikrer at erverv, drift og oppføring av kommunalt eide og disponerte boliger omfattes av mva.-kompensasjonsordningen.

Løse forslag:

  • Forslag nr. 101 fra Heikki Eidsvoll Holmås på vegne av Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen fase ut fossil oppvarming i alle statlige bygg, inklusive forsvarsbygg, innen 2018 og om nødvendig komme tilbake til Stortinget med konkret forslag så raskt som mulig.

  • Forslag nr. 102 fra Heikki Eidsvoll Holmås på vegne av Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen legge om erstatningsordningen for tap av sau i utmark, slik at den gir bedre økonomiske insentiver til å vokte om egne beitedyr.

  • Forslag nr. 105 fra Heikki Eidsvoll Holmås på vegne av Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen slutte Norge til EUs miljøprogram LIFE med virkning fra budsjettåret 2018.

  • Forslag nr. 106 fra Heikki Eidsvoll Holmås på vegne av Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen beholde tilskuddet til miljøorganisasjonene hos Klima- og miljødepartementet, og ikke legge ordningen til Miljødirektoratet.

  • Forslag nr. 107 fra Heikki Eidsvoll Holmås på vegne av Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen sikre godstransportørene på jernbanen full kompensasjon for kjørevegsavgift, også i rushtid, og om nødvendig komme tilbake med bevilgningsendringer i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett 2017.

Gå til voteringsoversikten
: