Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 2 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen redegjøre for hvordan Fremskrittspartiets forslag om jobbgaranti til politistudenter, jf. Dokument 8:97 S (2012–2013), er tenkt innfridd i inneværende stortingsperiode.

  • Forslag nr. 3 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen komme tilbake på egnet måte med en presis oppstilling av budsjettet på kapittel og post hvor merverdiavgiften føres på vanlig måte.

  • Forslag nr. 4 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen presentere en nasjonal plan for å tilrettelegge for sentre for samtrening og kompetansebygging mellom nød- og beredskapsetatene.

  • Forslag nr. 5 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen etablere pilotprosjekt for ett eller flere nasjonale kompetansesenter for øving og samvirke innenfor samfunnssikkerhet og beredskap.

  • Forslag nr. 6 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen lage en nasjonal, sektorovergripende cybersikkerhetsstrategi.

  • Forslag nr. 7 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak som svarer på om regjeringen har nådd sitt eget mål om å få ned årsgjennomsnittsventetidene til 40 dager ved Statens barnehus. Jf. mål i tiltaksplanen «En god barndom varer livet ut», hvor dette målet skal være oppnådd i løpet av 2014.

  • Forslag nr. 8 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen om å legge frem en sak med tiltak for å få ned ventetidene for dommeravhør av barn ved Statens barnehus og komme tilbake til Stortinget på egnet måte.

  • Forslag nr. 9 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en plan for hvordan man kan skaffe flere barneleger med sosialpediatrisk kompetanse ved landets sykehus.

  • Forslag nr. 10 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en plan for hvordan alle barnehus i landet skal sikres like vilkår for finansiering av medisinsk personell og kompetanse.

  • Forslag nr. 11 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen arbeide for at Kontoret for voldsoffererstatning blir satt i stand til å levere en tjeneste som ikke ført til at offer for vold i nære relasjoner må vente på å få betalt ut sin rettmessige voldsoffererstatning og komme tilbake til Stortinget med en sak som vil konkretisere dette ytterligere.

  • Forslag nr. 12 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak med forslag til tiltak for å styrke den frie rettshjelpen i Norge.

  • Forslag nr. 13 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen komme tilbake til Stortinget på egnet måte om hvordan styrke sikkerheten ved landets tinghus og lagmannsretter.

  • Forslag nr. 15 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen komme tilbake på egnet måte med oversikt over hvilken effektiviseringsgevinst som er beregnet frigjort i forbindelse med omorganiseringen av Kriminalomsorgen fra tre til to forvaltningsnivåer og hva effektiviseringen skal brukes til, jf. Prop. 1 S (2014–2015) der regjeringen beskriver at omorganisering av kriminalomsorgen skal gi mindre byråkrati og mer tjenesteproduksjon.

  • Forslag nr. 16 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en konkret plan for Stortinget over hvordan departementet skal følge opp og utbedre situasjonen for alvorlig psykisk syke og innsatte med store atferdsproblemer i egen sak.

  • Forslag nr. 17 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en plan for Stortinget om hvordan regjeringen vil bedre forholdene for kvinnelige innsatte, på kort og lang sikt.

  • Forslag nr. 18 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber om at det kommer en egen sak om etablering av soning i utlandet der en redegjør for forhold som gjelder rettighet, oppfølging av innsatte, konsekvenser for antall stillinger i Norge og norske ansattes rolle i utenlandske fengsler, inkludert lønn og arbeidsforhold, når soningsstedet er et utenlandsk fengsel, jf. Prop. 1 S (2024–2015) der regjeringen har pekt på midlertidig leie av fengselsplasser for innsatte dømt etter forbrytelse mot norsk lov.

  • Forslag nr. 19 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak om hvordan den offentlige salærsatsen kan økes i tråd med den generelle lønnsveksten.

  • Forslag nr. 20 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak om hvordan man kan øke rekrutteringen av kvinner til lederstillinger i politiet.

  • Forslag nr. 21 fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem sak om hvordan Politidirektoratet kan effektiviseres.

Gå til voteringsoversikten
: