Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte torsdag den 11. mars 2004 kl. 10

Dato:
President: Inge Lønning

Dokumenter: 

Sak nr. 8

Innstilling fra kontroll- og konstitusjonskomiteen om Riksrevisjonens undersøkelse av statlig kjøp av persontransporttjenester fra NSB

Talere

Votering i sak nr. 8

Votering i sak nr. 8

Presidenten: Under debatten har Henrik Rød satt frem et forslag på vegne av Fremskrittspartiet. Det vil bli votert først over dette forslaget, som lyder:

«Stortinget ber Regjeringen utrede og vurdere en vesentlig økning av togstrekninger som legges ut på anbud og en overgang fra rammeavtale med bare et selskap, NSB, til et system med likebehandling av ulike transportkonsern som vil tilby sine tjenester på vei, luft, sjø og jernbanelinjer.»

Voteringstavlene viste at det var avgitt 68 stemmer mot og 22 for forslaget fra Fremskrittspartiet.(Voteringsutskrift kl. 20.01.02)

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (A) (fra salen): President! Jeg stemte feil.

Presidenten: Det ser ut til at mange har stemt feil. Vi tar da voteringen på nytt.

Votering:Forslaget fra Fremskrittspartiet ble med 76 mot 15 stemmer ikke bifalt.(Voteringsutskrift kl. 20.01.55)Komiteen hadde innstillet:

Dokument nr. 3:4 (2003-2004) – Riksrevisjonens undersøkelse av statlig kjøp av persontransporttjenester fra NSB – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling bifaltes enstemmig.