Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte fredag den 7. juni 2002 kl. 10

Dato:
President: Jørgen Kosmo

Voteringer

Etter at det var ringt til votering i 5 minutter, uttalte

Presidenten: Stortinget går da til votering over de sakene som er oppført på dagens kart.

Før vi begynner å votere, gjør presidenten oppmerksom på at i sakene nr. 1, 2 og 3, som gjelder votering over forslag oversendt fra Odelstinget, dreier det seg om saker i tilknytning til fordeling av tippemidlene. Presidenten går ut fra at representantene fra Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre ønsker å stemme mot disse forslagene.

Sonja Irene Sjøli (H): Når det gjelder forslaget i sak nr. 1, vil vi stemme imot.

Forslaget i sak nr. 2 – og her kommer jeg med en oppfordring til Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstres representanter – gjelder OECD-målet, og det er en målsetting som Stortinget tidligere har vedtatt. Vi mener det samme nå som før, og vil selvsagt stemme for forslaget.

Når det gjelder forslaget i sak nr. 3, oppfatter vi det som en detaljstyring av Regjeringen. Det har vi ikke behov for. Jeg vil derfor be representantene stemme imot.

Presidenten: Presidenten skal forsøke å legge opp voteringen på en slik måte at alle får anledning til å stemme som de ønsker.

Voteringen i en sak finnes i slutten av referatet for hver enkelt sak.