Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte torsdag den 3. februar 2000 kl. 10

Dato:
President: Kirsti Kolle Grøndahl

Dokumenter: 

Sak nr. 1

Innstilling fra samferdselskomiteen om statsministerens redegjørelse for Stortinget 21. desember 1999 om grunnlaget for å avbryte arbeidet med å slå sammen Telenor AS og Telia AB

Talere

Votering i sak nr. 1

Votering i sak nr. 1

Presidenten: Under debatten har Oddvard Nilsen satt fram et forslag på vegne av Fremskrittspartiet og Høyre.

Oddvard Nilsen har bedt om ordet til stemmeforklaring.

Oddvard Nilsen (H): Etter statsministerens innlegg, hvor han gav positive signaler knyttet til forslaget, ber jeg på vegne av Fremskrittspartiet og Høyre om at det blir omgjort til et oversendelsesforslag.

Presidenten: Forslaget er da omgjort til et oversendelsesforslag og får dermed innledningen «Det henstilles til Regjeringen» osv.

Forslaget lyder i endret form:

«Det henstilles til Regjeringen å samle statens eierinteresser i norsk næringsliv i ett departement med sikte på å oppnå en mer profesjonell og forretningsmessig forvaltning av eierskapet.»

Presidenten foreslår at forslaget oversendes Regjeringen uten realitetsvotering – og anser det som vedtatt.

Komiteen hadde innstillet:

Statsministerens redegjørelse for Stortinget 21. desember 1999 om grunnlaget for å avbryte arbeidet med å slå sammen Telenor AS og Telia AB – vedlegges protokollen.

Votering:Komiteens innstilling bifaltes enstemmig.