Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Innstilling fra valgkomiteen om suppleringsvalg til Stortingets delegasjon til NATOs parlamentariske forsamling og til Stortingets delegasjon til konferansen for overvåking av EUs utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitikk

Innhold

Til Stortinget

Etter at Linda C. Hofstad Helleland og Per Sandberg har gått inn i regjeringen, må det velges et nytt medlem til Stortingets delegasjon til NATOs parlamentariske forsamling og et nytt varamedlem til Stortingets delegasjon til konferansen for overvåking av EUs utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitikk.

Høyres stortingsgruppe har i brev av 20. januar 2016 anmodet om at Ingunn Foss velges som medlem av Stortingets delegasjon til NATOs parlamentariske forsamling i stedet for Linda C. Hofstad Helleland.

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har i brev av 19. januar 2016 anmodet om at Jørund Rytman velges som varamedlem til Stortingets delegasjon til konferansen for overvåking av EUs utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitikk i stedet for Per Sandberg.

Valgkomiteen viser til ovenstående og rår Stortinget til å gjøre følgende

vedtak:

Som medlem av Stortingets delegasjon til NATOs parlamentariske forsamling velges Ingunn Foss.

Som varamedlem til Stortingets delegasjon til konferansen for overvåking av EUs utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitikk velges Jørund Rytman.

Oslo, i valgkomiteen, den 22. januar 2016

Olemic Thommessen

leder