Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Innstilling fra valgkomiteen om valg av nytt medlem og nytt varamedlem til Stortingets delegasjon til Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europas (OSSEs) parlamentariske forsamling

Innhold

Til Stortinget

Stortinget valgte den 12. november 2013 6 medlemmer og 6 personlige varamedlemmer til Stortingets delegasjon til Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europas (OSSEs) parlamentariske forsamling, jf. Innst. 24 S (2013–2014). Valget gjaldt for stortingsperioden 2013–2017. Videre ble det den 24. april 2014 foretatt en endring i vararepresentasjonen, jf. Innst. 168 S (2013–2014).

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har i brev av 30. september 2015 anmodet om at stortingsrepresentant Bård Hoksrud velges som medlem av delegasjonen i stedet for stortingsrepresentant Åse Michaelsen og at stortingsrepresentant Åse Michaelsen velges som varamedlem i stedet for stortingsrepresentant Tor André Johnsen.

Valgkomiteen viser til ovenstående og rår Stortinget til å gjøre følgende

vedtak:

Som medlem i Stortingets delegasjon til Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europas (OSSEs) parlamentariske forsamling velges stortingsrepresentant Bård Hoksrud i stedet for stortingsrepresentant Åse Michaelsen. Som varamedlem velges stortingsrepresentant Åse Michaelsen i stedet for stortingsrepresentant Tor André Johnsen.

Oslo, i valgkomiteen, den 7. oktober 2015

Olemic Thommessen

leder