Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

1. Innledning

I samsvar med Grunnlovens § 75 bokstav k har Riksrevisjonen avgitt antegnelse til Landbruksdepartementet med svar og forslag til desisjon vedrørende: « Om sider ved den økonomiske virksomheten ved Norges landbrukshøgskole (NLH). »

       I oversendelsesbrevet fra Riksrevisjonen til Stortinget heter det følgende:

       « Riksrevisjonen legger med dette frem som sak « Om sider ved den økonomiske virksomheten ved Norges landbrukshøgskole ». Dette er det første dokument etter at det fra Stortingets side er gitt uttrykk for at det ville være hensiktsmessig å presentere større saker som ikke har direkte tilknytning til forrige års statsregnskap, etter hvert som de blir ferdigbehandlet i Riksrevisjonen.
       Denne sak sendes som Dok.nr.1:02. Etter samtaler med Stortingets kontor har en fått forståelse av at fra neste Storting (1994-95) vil Dok.nr.3 frigis til bruk for Riksrevisjonen, som da vil kunne bruke Dok.nr.1 til antegnelser til forrige års statsregnskap og enkelte andre saker slik praksis er i dag. Dok.nr.2 vil, som nå, være melding om Riksrevisjonens virksomhet og Dok.nr.3 vil inneholde saker som sendes nummerert etter hvert som de er behandlet av Riksrevisjonen. Dersom Stortinget gir sin tilslutning, vil denne oversendelsesmetode bli fulgt for framtida. »