Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Innstilling fra familie,-kultur og administrasjonskomiteen om lov om endring i midlertidig lov av 8. juni 1979 nr. 40 om fotokopiering o.l. av vernete verk til bruk i undervisningsvirksomhet (forlenget gyldighetstid).

Dette dokument

  • Innst. O. nr. 13 (1993-1994)
  • Kildedok: Ot.prp. nr. 10 (1993-94)
  • Dato: 10.12.1993
  • Utgiver: familie,-kultur og administrasjonskomiteen
  • Sidetall: 1

Innhold

       Til Odelstinget

       Det foreslås i proposisjonen at gyldighetstiden for den midlertidige loven om fotokopiering til undervisningsformål forlenges med 2 år fra utgangen av 1993.

       Fotokopieringsloven ble gjort midlertidig i påvente av en mer permanent regulering på grunnlag av utredning fra Opphavsrettsutvalget. Utvalget har avgitt innstilling og det arbeides nå med revisjon av åndsverksloven og departementet tar sikte på å legge saken fram for Stortinget våren 1994.

       Komiteen har ingen merknader, viser til proposisjonen og rår Odeltstinget til å gjøre slikt

vedtak til lov
om endring i midlertidig lov av 8. juni 1979 nr. 40 om fotokopiering o.l. av vernete verk til bruk i undervisningsvirksomhet (forlenget gyldighetstid).

I.

       I midlertidig lov av 8. juni 1979 nr. 40 om fotokopiering o.l. av vernete verk til bruk i undervisningsvirksomhet skal § 6 lyde:

       Denne lov trer i kraft fra den tid Kongen bestemmer og gjelder til utgangen av året 1995.

II.

       Loven trer i kraft straks.

Oslo, i familie-, kultur- og administrasjonskomiteen den 9. desember 1993.

Grethe G Fossum, Eli Sollied Øveraas,
leder. ordfører og sekretær.