Stortingsbygningen. Foto: Stortinget.

Stortingsbygningen. Foto: Stortinget.

Besøk oss digitalt

Stortinget er et åpent hus og gjennomfører normalt omvisninger for publikum, men av hensyn til smittevern er alle omvisninger og skolebesøk avlyst inntil videre. Vi ønsker likevel å vise frem litt av bygningen og det som foregår innenfor dørene.

Stortinget har lansert nettutstillingen «Stortinget og demokratiet», som vil gi deg et innblikk i hva Stortinget er, og hva Stortinget gjør. Er du i Oslo finner du den også på baksiden av stortingsbygningen, i Akersgata.

Les også gjerne brosjyren «Stortinget og demokratiet»(pdf).

Digital omvisning

Du kan også bli med en av våre omvisere gjennom noen av Stortingets rom og lære om hvilken rolle disse spiller i demokratiet vårt. Se filmen her:

Stortingets presselosje 100 år

Få også med deg utstillingen «Stortingets presselosje 100 år», som markerer at det er 100 år siden journalistene på Stortinget dannet sin egen forening. Utstillingen kan ses på nett og på Eidsvolls plass foran Stortinget.

Stortingets presselosje 100 år

Stortingets kunstsamling

For mer informasjon om hvordan demokratiet vårt fungerer, kan du laste ned vår brosjyre om Stortinget. Dersom du er interessert i kunst anbefaler vi en tur innom vårt kunstgalleri på nett:

Skjermklipp fra Stortingets kunstsamling på nett.

Sist, men ikke minst, håper vi å se deg på besøk inne i bygningen om ikke altfor lenge!


Sist oppdatert: 17.08.2020 11:11