Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Velkommen til nye stortinget.no

Om man besøker stortinget.no via PC, nettbrett eller mobiltelefon, vil visningene automatisk tilpasse seg størrelsen på skjermen. Dette for å skape gode og nyttige brukeropplevelser uavhengig av enhet.

Den nye utgaven av nettstedet er gitt et visuelt løft slik at sentrale tjenester virker mer fremtredende på de ulike skjermene.

Som tidligere kan publikum følge alle møter i stortingssalen og de fleste høringer direkte på Stortingets nett-tv. Tjenesten er forbedret og umiddelbart tilgjengelig ved pågående møter.

Stortinget.no er i kontinuerlig utvikling. Det overordnede målet for stortinget.no er å øke publikums forståelse for Stortingets arbeid, og bidra til at enkeltpersoner og organisasjoner kan gjøre bruk av sine demokratiske rettigheter. Dette målet er definert i Stortingets kommunikasjonsstrategi.

Dersom det oppdages feil eller uregelmessigheter i forbindelse med lanseringen, setter vi stor pris på å få tilbakemeldinger om dette: web@stortinget.no.

Sist oppdatert: 02.03.2015 12:56
: