Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Tegning fra boken: Inga H. Sætre.

Lytt til «Mina og løven»

Mange barn kjenner historien om Mina og løven. Nå er den også tilgjengelig som lydbok.

I boken «Mina og løven» er Mina med mamma på jobb på Stortinget. Her møter hun løven som viser henne rundt og gir henne et spennende innblikk i det norske demokratiet.

Nå kan enda flere barn oppleve historien og lære om Stortinget og folkestyret vårt. Mina og løven som lydbok byr på nye opplevelser både hjemme og i klasserommet. Den egner seg godt til både en hyggelig familiestund og til pedagogisk samlesing i skolen.

Hør eller les «Mina og løven».

Lydboken inneholder i tillegg musikkinnslag med jubileumssangen for grunnlovsjubileet 2014, og den nye komposisjonen «Minas godnattsang». Takk til Røyken kulturskole v/Roar Lindberg.

I grunnlovsjubileet 2014 fikk alle landets førsteklassinger hvert sitt eksemplar av boken. Alle skolebibliotek på barnetrinnet mottok samtidig et klassesett. Boken kan lastes ned på bokmål, nynorsk og samisk eller bestilles hos seksjon for besøk og formidling på telefon 23 31 31 90 eller besokogformidling@stortinget.no. Lydboken er kun tilgjengelig fra stortinget.no.

Sist oppdatert: 05.03.2015 15:15
: