Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Møte i Europautvalget 2. april

Det var møte i Europautvalget onsdag 2. april, kl. 0830. EØS- og EU-minister Vidar Helgesen og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen møtte fra regjeringen.

I tillegg til utenriks- og forsvarskomiteen var også kirke-, utdannings- og forskningskomiteens medlemmer invitert til å delta. Videre ble energi- og miljøkomiteen, finanskomiteen, kommunal- og forvaltningskomiteen og næringskomiteens medlemmer invitert til å delta da enkelte dagsordenpunkt kunne være relevante for disse fagkomiteene.

EU- og EØS-ministeren og kunnskapsministeren redegjorde for aktuelle EU/EØS-saker og EU-rettsakter som ble behandlet i EØS-komiteens møte 4. april.


Referat fra møtet.
 
Møtene i Europautvalget er lukket, dersom ikke annet er bestemt. Referat fra et møte offentliggjøres etter møtets slutt, med unntak av de deler som er unntatt offentlighet. Ett år etter møtet offentliggjøres referatet i sin helhet.

Sist oppdatert: 18.03.2014 14:29
: