Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Gull til stortinget.no

Stortinget.no fikk gull i klassen for offentlige virksomheter da Farmandprisen «Beste nettsted» ble utdelt.

Inger Figved og Anita Blomberg.

Inger Figved, ansvarlig redaktør, og Anita Blomberg, nettredaktør og prosjektleder, mottok prisen under en festmiddag den 19. mars 2009.


Juryens begrunnelse

Ifølge juryen var det spesielt offentlige nettsteder som utmerket seg med stor fremgang denne gangen.


Juryen skriver dette i sin begrunnelse for å gi stortinget.no gull:

«Dette er en svært omfattende nettside med en imponerende informasjonsbredde og dybde. Livesendinger, videoarkiv, gode temainndelinger og muligheter for å få lest opp tekst viser at nasjonalforsamlingen i hvert fall på nett har åpnet seg for folket det er satt til å tjene.»

Om prisen

Farmandprisen «Beste nettsted» legger størst vekt på hvilket innhold nettstedet har, og ser i tillegg på om brukervennligheten er god, om nettstedet er tilpasset målgruppen, i hvilken grad nettstedet er synlig på Internett og brukerens opplevelser ved bruken av nettstedet.

Alle de deltakende nettstedene ble evaluert og rangert av NITHs (Norges Informasjonsteknologiske Høgskole) testlaboratorium før juryen foretok den endelige avgjørelsen.

Nettprisen har vært utdelt siden 2006.

Sist oppdatert: 23.03.2009 15:08
: