Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 3 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen igangsette etableringen av en havdatabank som et offentlig–privat samarbeid mellom etablerte aktører som er i gang med datadelingsplattformer for havspesifikke data. Plattformen skal kunne sikre deling av havdata i SMB-segmentet og industrien.

  • Forslag nr. 5 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen sikre at det utdannes flere kvalifiserte teknologer.

  • Forslag nr. 6 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen utvide antall studieplasser for videreutdanning innen IKT.

  • Forslag nr. 7 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen sørge for økt digitaliseringskompetanse blant offentlige aktører, slik at økt bruk av innovative anskaffelser kan bli et viktig virkemiddel for næringsvekst.

  • Forslag nr. 10 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen legge til rette for regulatoriske sandkasser der bedrifter og myndigheter får mulighet til å teste ut nye teknologier og tjenester med manglende regulering, der lovverket trenger mer utprøving og eksperimentering før det endres helhetlig.

  • Forslag nr. 11 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen sørge for at Kartverket blir en offentlig dataleverandør som muliggjør utvikling av digitale tvillinger og fremtidsrettede tjenester innenfor blant annet transportsektoren.

  • Forslag nr. 12 fra Høyre, Venstre, Miljøpartiet De Grønne

    Stortinget ber regjeringen sikre norsk deltakelse i felleseuropeiske digitale satsinger gjennom nasjonale mobiliseringsmidler.

Gå til voteringsoversikten
: