Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 2 fra Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Venstre

    Stortinget ber regjeringen inngå avtaler og gi støtte til seriøse, frivillige aktører som kan tilby trygg og forsvarlig transport av flyktninger til Norge, herunder gjøre grundige vurderinger for å sikre at aktørene ikke har andre hensikter enn å hjelpe mennesker i nød.

  • Forslag nr. 3 fra Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Venstre

    Stortinget ber regjeringen gjøre det enklere og raskere å få godkjent autorisasjon for å jobbe i Norge, blant annet ved å øke kapasiteten innenfor yrkesgodkjenningsmyndighetene.

  • Forslag nr. 4 fra Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Venstre

    Stortinget ber regjeringen bistå med å få etablert strømlinjeformede systemer i kommunene/fylkene der flyktningene bosettes, for rask kartlegging av flyktningers kompetanse, språkferdigheter og arbeidsevne.

  • Forslag nr. 5 fra Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Venstre

    Stortinget ber regjeringen forberede seg på og tilby transport av ukrainske statsborgere på flukt, herunder inngå avtaler med flyselskaper og andre transporttjenester, slik at disse kan settes i verk umiddelbart når EU-land ber om bistand fra norske myndigheter for å avlaste flyktningsituasjonen.

  • Forslag nr. 6 fra Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Venstre

    Stortinget ber regjeringen påse at privatboende flyktninger får utbetalt stønad til livsopphold slik som de på mottak får.

Gå til voteringsoversikten
: