Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at fagmiljøer i politiet som arbeider mot organisert kriminalitet, ikke svekkes, men styrkes, ved ny organisering av de nye politidistriktene.

  • Forslag nr. 2 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at politiet er i stand til å møte de kriminelle gjengene og den organiserte kriminaliteten på en god, langsiktig og konsentrert måte.

  • Forslag nr. 3 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen styrke det lokale forebyggende arbeidet mot gjengkriminalitet.

  • Forslag nr. 4 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at taushetsplikten ikke er til hinder for god tverretatlig og tverrfaglig samarbeid for å nå unge gjengmedlemmer og forebygge at flere ungdommer rekrutteres til kriminelle gjenger.

  • Forslag nr. 5 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen sørge for at politiet har særlig innsats rettet mot gjengmiljøer som har fotfeste i boområder, nær skoler eller i nærheten av organiserte fritidsaktiviteter.

  • Forslag nr. 6 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge bedre til rette for at politiet skal kunne bruke oppholdsforbud for å forebygge voldshendelser og vurdere om det bør gis mulighet til å ilegge oppholdsforbud i særlige områder etter endt soning.

  • Forslag nr. 7 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen innføre et systematisk arbeid med exit-program for gjengmedlemmer.

  • Forslag nr. 8 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen bedre oppfølgingen av og tilbudet til mulige ofre for organisert kriminalitet, som ofre for menneskehandel og tvangsarbeid, og dermed også legge til rette for å avdekke og etterforske flere bakmenn og oppklare flere saker.

  • Forslag nr. 9 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen styrke Norges internasjonale innsats mot organisert kriminalitet, særlig gjennom Europol og Østersjøsamarbeidet.

  • Forslag nr. 10 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet

    Stortinget ber regjeringen legge frem en sak for Stortinget om oppfølging av Meld. St. 7 (2010–2011) Kampen mot organisert kriminalitet, herunder arbeidet med å «følge pengene».

Gå til voteringsoversikten
: