Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 8 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen påse at oppsigelser og eventuelle permitteringer ikke går på bekostning av nødvendig vedlikehold, og at det ikke reduserer de strenge HMS-kravene som gjelder for norsk sokkel.

  • Forslag nr. 9 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen gjennomgå situasjonen for norsk leverandørindustri, hvor formålet er å belyse hvordan norsk industriell kompetanse kan videreutvikles med utgangspunkt i aktiviteten på sokkelen, herunder hvordan kompetansen i norsk leverandørindustri kan bidra i andre sektorer. Regjeringen bes komme tilbake til Stortinget i revidert statsbudsjett for 2015 med en sak om dette.

  • Forslag nr. 10 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen styrke ordningen med utjamning av overføringstariffer som reduserer forskjeller i nettleien.

  • Forslag nr. 11 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen i løpet av vårsesjonen legge fram en egen sak om Norges CCS-strategi med et konkret forslag til hvordan man i tråd med klimaforliket kan etablere et fullskala CO2-fangst- og lagringsanlegg i Norge.

  • Forslag nr. 14 fra Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti

    Stortinget ber regjeringen fremlegge en egen sak til Stortinget, hvor de redegjør for status for ivaretakelse og vedlikehold av kulturminner, verneverdige gjenstander og objekter i Norge. Regjeringen bes i den sammenheng fremme forslag til tiltak som sikrer en større forutsigbarhet for hvordan vi bedre kan ivareta viktige kulturminner og kulturmiljø.

Gå til voteringsoversikten
: