Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Mindretallsforslag:

  • Forslag nr. 1 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med statsbudsjettet for 2014 styrke prosjektet «Snu i døra», slik at flere ungdom som oppsøker sosialkontoret/Nav, gis adgang til arbeidstrening fremfor passivitet.

  • Forslag nr. 2 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med statsbudsjettet for 2014 styrke samspillet mellom det offentlige, private og ideelle organisasjoner, som f.eks. Unikum, RIBO, og Friskgårdene slik at flere unge mennesker med psykiske lidelser kan sikres et målrettet rehabiliteringstilbud og tett oppfølging med det formål å gjøre det mulig å kunne komme tilbake til arbeid, helt eller delvis.

  • Forslag nr. 3 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen etablere et forsøksprosjekt for å hjelpe unge uføre tilbake i ordinært arbeid. Prosjektet skal sikte seg inn mot uføretrygdede under 30 år som er motivert til å komme helt eller delvis tilbake i arbeidslivet.

  • Forslag nr. 4 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen utrede et system med arbeid for trygd for unge som står i fare for å falle permanent ut av arbeidslivet.

  • Forslag nr. 5 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen fremme en sak om styrking av tilbudet til ungdom med psykiske problemer.

  • Forslag nr. 6 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen ivareta at forskriftsendringen om yrkesretting av fellesfagene på yrkesfaglige utdanningsprogram følges opp av skolene og skoleeierne slik at elevene får mer yrkesrelevant undervisning i fellesfagene.

  • Forslag nr. 7 fra Fremskrittspartiet, Høyre og Kristelig Folkeparti

    Stortinget ber regjeringen fremme en handlingsplan for hvordan frivillige, ideelle og private organisasjoner og virksomheter bedre kan inkluderes i arbeidet for å forhindre at unge faller permanent utenfor arbeidslivet.

Gå til voteringsoversikten
: