Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden
Til forsiden
Gå til voteringsoversikten

Det ble votert over:

Løse forslag:

  • Forslag nr. 3 fra Siv Jensen på vegne av Fremskrittspartiet

    Stortinget ber regjeringen opprette et infrastrukturfond på 500 mrd. kroner. Den årlige avkastning brukes til å finansiere infrastrukturinvesteringer.

  • Forslag nr. 4 fra Siv Jensen på vegne av Fremskrittspartiet

    Stortinget ber Stortingets presidentskap nedsette et uavhengig utvalg for å undersøke og vurdere Politiets sikkerhetstjenestes innsats før, under og etter angrepet mot Norge 22.7.2011.

  • Forslag nr. 5 fra Siv Jensen på vegne av Fremskrittspartiet

    Stortinget ber regjeringen i forbindelse med det store oljefunnet Avaldsnes legge frem en sak om hvordan ekstrainntektene til staten blant annet kan benyttes til å bedre norsk infrastruktur og å raskere utbedre vedlikeholdsetterslepet i samfunnet.

  • Forslag nr. 6 fra Siv Jensen på vegne av Fremskrittspartiet

    Stortinget ber regjeringen avslutte alle nedleggelser av funksjoner ved norske sykehus som medfører redusert kapasitet, frem til man har oppnådd en kraftig reduksjon i ventetidene og pasientkøene.

  • Forslag nr. 8 fra Siv Jensen på vegne av Fremskrittspartiet

    Stortinget ber regjeringen fremme forslag for å gjøre Norge til et ledende land på energiforskning og -markedskompetanse. Saken skal omhandle næringsrettet forskning og teknologiutprøving, stimulere akademisk arbeid for å gjøre norske universitetsmiljø attraktive for norske og utenlandske studenter og forskere, utvikle fagmiljøer for analyse og næringsmessige vurderinger av dagens og fremtidens energibehov og -tilgang m.m.

Gå til voteringsoversikten
: