Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Representantforslag fra stortingsrepresentantene Jan Tore Sanner, Ine Marie Eriksen Søreide, Gunnar Gundersen, Petter Løvik og Torbjørn Hansen om en samlet strategi med konkrete tiltak for å sikre rammebetingelsene for små og mellomstore bedrifter

Dokument nr. 8:7 (2006-2007), Innst. S. nr. 98 (2006-2007)

Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken.

Forslag fra Gunnar Gundersen, Ine Eriksen Søreide, Jan Tore Sanner, Petter Løvik, Torbjørn HansenSaken er behandlet i finanskomiteenForslag fra (H)Innstilling avgitt 12.12.2006Innst. S. nr. 98 (2006-2007)

Saksgang

Status

  • Vedtak i korthet

    Stortinget har behandlet et forslag fra Høyres representanter Jan Tore Sanner, Ine Marie Eriksen Søreide, Gunnar Gundersen, Petter Løvik og Torbjørn Hansen om en samlet strategi med konkrete tiltak for å sikre rammebetingelsene for små og mellomstore bedrifter. Stortingets flertall har med stemmene fra Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet vedtatt å vedlegge forslaget protokollen, noe som betyr at en ikke ønsker å be Regjeringen iverksette forslaget, uten at forslaget som sådan forkastes. Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre ber Regjeringen fremme en stortingsmelding med en samlet strategi for å sikre små og mellomstore bedrifter bedre rammebetingelser.

  • Behandling og vedtak

    Saken er ferdigbehandlet

    Vedtak i samsvar med innstillingen

    Vedtak og henstillinger

  • Behandling og innstilling

    Innstilling avgitt 12.12.2006

    Behandlet i Stortinget: 19.12.2006