Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Meld. St. 32 (2018-2019), Innst. 243 S (2019-2020)

  • Forslag nr. 27 fra Moxnes, Bjørnar på vegne av Rødt


    Stortinget ber regjeringen utrede konsekvensene av norsk fiskeripolitikk med grunnlag i Riksrevisjonens kritikk, og komme tilbake til Stortinget med ny stortingsmelding som tar hensyn til dette.

    Forslag nr. 28 fra Bastholm, Une på vegne av Miljøpartiet De Grønne


    Stortinget ber regjeringen legge frem forslag om å redusere merverdiavgiften for lokalt foredlet sjømat for å sikre mer bærekraftig bruk av ressursene og øke sysselsettingen og verdiskapingen i distriktene.

    Forslag nr. 29 fra Nilsen, Tom-Christer på vegne av Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti


    Stortinget ber regjeringen - før iverksettelse - foreta konsekvensutredning av eventuelle elementer i beslutningene ved behandlingen av Innst. 243 S (2019-2020) som ikke er konsekvensutredet gjennom meldingen.

    Forslag nr. 30 fra Myrseth, Cecilie på vegne av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen komme tilbake med en utredning for hvordan strukturkvoter etter utløp av tidsbegrensingen kan tilbakeføres i tråd med inngåtte avtaler, uten at fordelingen mellom flåtegruppene endres vesentlig.

    Forslag nr. 31 fra Myrseth, Cecilie på vegne av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen utrede gjeninnføring av 28-meters grensen i kystfiskeflåten.

    Forslag nr. 32 fra Myrseth, Cecilie på vegne av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti


    Stortinget ber regjeringen iverksette tiltak for å unngå arealkonflikter i kystnære fiskefelt mellom store fiskefartøy med betydelig aksjonsradius og den tradisjonelle og mer sårbare kystfiskeflåten, slik at det tas hensyn til de respektive flåtegruppers kapasitet og forutsetninger.