Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 1 S (2016-2017), Innst. 14 S (2016-2017)

  • Forslag nr. 10 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen på egnet måte fremme sak til Stortinget om å utvide permisjonstiden etter flerlingfødsler.

    Forslag nr. 11 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen på egnet måte fremme sak til Stortinget om bedre støtteordninger for familier med store omsorgsutfordringer.

    Forslag nr. 12 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen legge til rette for at organisasjonen Barnevakten kan utvide sitt arbeid for å skape gode medievaner hos barn.

    Forslag nr. 13 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen sikre at offentlige og private barnehager underlegges likeverdige krav, herunder til tilbud, kvalitet, bemanning, kompetanse, innhold, åpningstider, antall åpne uker i året og felles brukerundersøkelser.

    Forslag nr. 14 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen på egnet måte fremme sak til Stortinget om å avslutte muligheten for at private konsulenter/firma kan drive saksbehandling i det offentlige barnevernet.

    Forslag nr. 15 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen på egnet vis komme tilbake til Stortinget med en plan for å avklare rolledeling mellom offentlige og private kommersielle tjenesteytere i barnevernet.

    Forslag nr. 16 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen treffe tiltak mot den sterke kostnadsøkningen på fosterhjemsområdet og sikre at ressursene går til barnas tilbud.

    Forslag nr. 17 fra Toppe, Kjersti på vegne av Senterpartiet


    Stortinget ber regjeringen som en del av forbrukerpolitikken arbeide for at det innføres krav til innholdsdeklarasjon av alkoholholdig drikke.

    Forslag nr. 18 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen, om nødvendig gjennom forskriftsendringer, legge til rette for at bydelsaviser som mister tilskudd som følge av endringen i Forskrift om produksjonstilskudd til nyhetsmedier mv. i 2014, får produksjonstilskudd inntil Mediemangfoldsutvalgets rapport og stortingsmeldingen i etterkant av denne er ferdigbehandlet.

    Forslag nr. 19 fra Harberg, Svein på vegne av familie- og kulturkomiteen