Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

  • Forslag nr. 1 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen fremme forslag om forbud mot særskilte rom for organisert religiøs aktivitet i den offentlige skolen.

    Forslag nr. 2 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen sette ned en uavhengig kommisjon, som gis i oppdrag å gjennomgå helse- og omsorgssektoren. Kommisjonen skal ha som formål å gi et helhetlig og realistisk bilde av dagens helsevesen både når det gjelder ressurssituasjon, organisering, medisinteknisk utstyr, bygningsmasse og IKT-systemer. Kommisjonen skal vurdere norsk helsevesen fra utsiden, men må også bestå av personer med pasient-, klinisk- og ledelseserfaring.

    Forslag nr. 3 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen legge frem sak om organisering av nye riksveiinvesteringer i et nytt statsforetak Riksvei SF, tilsvarende Statnett SF.

    Forslag nr. 4 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen legge frem sak om organisering av nye jernbaneinvesteringer i et nytt statsforetak Jernbane SF, tilsvarende Statnett SF.

    Forslag nr. 5 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen om snarest mulig å komme tilbake til Stortinget med sak om innfasing av femårig mastergradsbasert grunnskolelærerutdanning.

    Forslag nr. 6 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen innføre en tidfesting av målet om 3 prosent av BNP til forskning, og legge frem en forpliktende årlig opptrappingsplan for hvordan forskningsmålet skal nås innen 2020.

    Forslag nr. 7 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen legge fram en sak om å styrke selvstendig næringsdrivendes sosiale rettigheter.

    Forslag nr. 8 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen sette som mål at kostnader som følge av statlige regler og skjemavelde reduseres med minst 25 prosent innen 2015 og at det fremmes en plan for hvordan målet kan nås.

    Forslag nr. 9 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen innføre en nasjonal minstenorm for sosialhjelp basert på Statens institutt for forbruksforsknings (SIFO) standard.

    Forslag nr. 10 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen styrke det kommunale barnevernet, blant annet gjennom å omfordele midler fra det statlige regionale barnevernet, samt heve kvaliteten på barnevernsutdanningene.

    Forslag nr. 11 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen sørge for at dobbeltsporet jernbane til Skien, Halden og Lillehammer (InterCity-triangelet) ferdigstilles innen 2025 i forslag til ny Nasjonal Transportplan som legges frem for Stortinget våren 2013.

    Forslag nr. 12 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen legge fram en sak om skattefradrag for miljøtiltak i private boliger etter modell fra Sverige.

    Forslag nr. 13 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen lette arbeidsinnvandringen til Norge gjennom enklere regler, bedre rutiner og raskere saksbehandling.

    Forslag nr. 14 fra Grande, Trine Skei på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen stanse implementeringen av datalagringsdirektivet.