Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

Prop. 1 S (2011-2012), Innst. 11 S (2011-2012)

  • Forslag nr. 21 fra Olsen, Per Arne på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber regjeringen innføre en ordning med psykiatriambulanse som dekker hele landet.

    Forslag nr. 22 fra Raja, Abid på vegne av Venstre


    Stortinget ber regjeringen starte arbeidet med en ny nasjonal helse- og sykehusplan i 2012, som forankrer utviklingen av spesialisthelsetjenesten både lokalt og nasjonalt. Planen skal behandles av Stortinget og inneholde en oversikt over investerings- og vedlikeholdsbehovet i sektoren, et nytt investeringsregime og minimumskrav til hva ulike typer sykehus skal inneholde av funksjoner, samt utviklingen av prehospitale tjenester, herunder luftambulansetjeneste.

    Forslag nr. 23 fra Olsen, Per Arne på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget ber regjeringen sørge for at Helsedirektorates anbefalte forløpstider for pasienter med kreft eller mistanke om kreft gjøres førende for spesialisthelsetjenestens fastsettelse av den individuelle medisinske tidsfristen etter pasientrettighetsloven, slik at pasienten får en juridisk rettighet. Avvik fra forløpstidene skal begrunnes medisinsk og journalføres.

    Forslag nr. 24 fra Olsen, Per Arne på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget ber regjeringen legge frem en strategi for å hindre at den halvparten av pasientene som har kreft, med diffuse symptomer ikke får en forlenget ventetid som følge av de nye forløpstidene for pasienter med klar mistanke om kreft.

    Forslag nr. 25 fra Olsen, Per Arne på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget ber regjeringen sørge for at kravet om at brystrekonstruksjon skal være en del av brystkreftbehandlingen som følges opp med en tidsfrist på 6 måneder, med mindre det er en medisinsk begrunnelse for å vente lengre. Fristen inngår som en del av den individuelle medisinske tidsfristen etter pasientrettighetsloven.

    Forslag nr. 26 fra Olsen, Per Arne på vegne av Fremskrittspartiet, Høyre, Kristelig Folkeparti og Venstre


    Stortinget ber regjeringen legge frem en ny nasjonal kreftplan i løpet av 2012.