Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Løse forslag til saken

  • Forslag nr. 1 fra Sandberg, Per på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen opprette et infrastrukturfond, pålydende 300 mrd. kr. Avkastningen øremerkes veiinvesteringer med 70 pst., jernbane- og kollektivtiltak, inkludert bussbasert kollektivtrafikk 25 pst. og bredbånd 5 pst.

    Forslag nr. 2 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Regjeringen gis fullmakt til å avvikle det statlige eierskapet i SAS sammen med regjeringene i Sverige og Danmark.

    Forslag nr. 3 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen øke ressursene og gjennomgå regelverket for å sikre en bedre kontroll med og oppfølging av utlendinger som oppholder seg ulovlig i Norge.

    Forslag nr. 4 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen sikre at sykehusene sikres tilstrekkelige økonomiske rammer til å sikre nødvendig fornyelse av bygninger og utstyr og motvirke en utvikling med økende etterslep på vedlikehold.

    Forslag nr. 5 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen intensivere arbeidet med å fjerne problemet med at pasienter legges på korridor i sykehus.

    Forslag nr. 6 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget ber Regjeringen innføre en nasjonal standard for legetjeneste i sykehjem.

    Forslag nr. 7 fra Jensen, Siv på vegne av Fremskrittspartiet


    Stortinget gir Regjeringen fullmakt til å opprette selskapet "CO2 Håndtering AS" med foreløpig aksjekapital på 1 mrd. kr som gis ansvaret for utvikling av CO2-verdikjeden med rensing, håndtering og injeksjon, samt dekning av alle kostnader utover EU-nivået på kvoteforpliktelsene. Driftskostnader som skyldes særnorske rense- og håndteringskostnader i forhold til mulige EU-rensekrav dekkes ved driftstilskudd over statsbudsjettet. Selskapet gis i oppgave å ta ansvaret for utvikling og utbygging av nødvendig teknologi og infrastruktur for å iverksette CO2-verdikjeden.

    Forslag nr. 8 fra Kongshaug, Leif Helge på vegne av Venstre


    Stortinget ber Regjeringen nedsette en "gründer- og nyskapingskommisjon" med oppgave å analysere Norges utfordringer i den globaliserte økonomien, og foreslå strategier og virkemidler for en sterkere gründerkultur og en mer nyskapende og fleksibel kunnskaps- og næringspolitikk.