Stortinget - Møte onsdag den 3. mars 2010 kl. 10

Dato: 03.03.2010

Formalia

Presidenten: Representanten Per-Willy Amundsen vil framsette et representantforslag.

Per-Willy Amundsen (FrP) [10:01:17]: På vegne av stortingsrepresentanten Siv Jensen og meg selv vil jeg fremsette et forslag om ikke å tillate bruk av niqab og burka eller andre heldekkende plagg i det offentlige rom.

Presidenten: Representanten Per Sandberg vil framsette to representantforslag.

Per Sandberg (FrP) [10:01:50]: På vegne av representantene Hans Frode Kielland Asmyhr, Morten Ørsal Johansen, Åse Michaelsen og meg selv vil jeg framsette et forslag om bekjempelse av narkotikaproblemene i norske fengsler.

Og: På vegne av representantene Siv Jensen, Solveig Horne og meg selv vil jeg framsette et forslag om endring av norske myndigheters håndtering av saker om barnebortføring.

Presidenten: Representanten Ketil Solvik-Olsen vil framsette et representantforslag.

Ketil Solvik-Olsen (FrP) [10:02:29]: Jeg har gleden av å fremme forslag på vegne av representantene Kjell Ivar Larsen, Oskar Jarle Grimstad og meg selv om evaluering av lovverket som regulerer bygging av kraftlinjer.

Presidenten: Representanten Oskar Jarle Grimstad vil framsette et representantforslag.

Oskar Jarle Grimstad (FrP) [10:02:57]: På vegner av representantane Ketil Solvik-Olsen, Kjell Ivar Larsen, Tord Lien, Robert Eriksson og meg sjølv vil eg fremje eit forslag om ny lov om motorferdsel i utmark og vassdrag.

Presidenten: Forslagene vil bli behandlet på reglementsmessig måte.