Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Stortinget - Møte torsdag den 5. april 2001 kl. 10

Dato:
President: Gunnar Breimo

Dokumenter: 

Sak nr. 1

Forslag fra stortingsrepresentantene Arne Lyngstad, Inge Lønning, Ursula Evje, Marit Tingelstad og Odd Einar Dørum om godkjenning av Oasen barneskole ved en eventuell ny søknad etter privatskoleloven § 3 a

Talere

Votering i sak nr. 1

Votering i sak nr. 1

Presidenten: Forslaget i Dokument nr. 8:75 refereres:

«Ved en eventuell ny søknad om godkjenning etter privatskoleloven § 3 a fra Oasen barneskole ber Stortinget Regjeringen om å legge lovens formålsparagraf og prinsippet om likhet for loven til grunn for behandlingen av søknaden.»

Ranveig Frøiland – til stemmeforklaring.

Ranveig Frøiland (A): Berre heilt kort. Sidan saka ikkje har vore i komiteen, står det ikkje noko om kva som er Arbeidarpartiet sitt syn. Men det vil vel ikkje overraska nokon at eg ber Arbeidarpartiet si gruppe om å stemma mot dette forslaget.

Presidenten: Rolf Reikvam – til stemmeforklaring.

Rolf Reikvam (SV): Jeg har sterk tiltro til mine partikollegaers evne til å tenke. Men i alle fall: Vi skal stemme imot dette forslaget.

Presidenten: Flere har ikke bedt om ordet til stemmeforklaring, så vi går til votering.

Voteringstavlene viste at det var avgitt 52 stemmer for og 42 stemmer mot forslaget i Dokument nr. 8:75.(Voteringsutskrift kl. 15.18.54)

Helge Bjørnsen (SV) (fra salen): Jeg stemte feil – jeg skulle stemt imot!

Presidenten: Det blir korrigert.