Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

7.2 Komiteens merknader

Komiteen viser til Riksrevisjonens revisjon og kontroll av Fiskeri- og kystdepartementet og dets underliggende virksomheter. Komiteen har merket seg at det er avgitt fire revisjonsbrev uten merknader og at det heller ikke er merknader til departementets styring, måloppnåelse og resultatrapportering til Stortinget.

Fiskeri- og kystdepartementet har på bakgrunn av Riskrevisjonens tidligere rapport om manglende internkontroll i Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning, med flere tiltak klargjort rutiner for håndtering av inntekter og interimsføring. Saken er dermed avsluttet. Komiteen forventer at forholdene Riksrevisjonen peker på omkring departementets manglende etatsstyring, blir brakt i orden på samme vis, og at den varslede kartleggingen av informasjonssikkerhet gjør det mulig å utøve bedre og mer målrettet styring.