Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Brev fra kontroll- og konstitusjonskomiteen til Utenriksdepartementet v/utenriksministeren, datert 4. november 2010

Kontroll- og konstitusjonskomiteen har for tiden til behandling Riksrevisjonens rapport om den årlige revisjon og kontroll for budsjettåret 2009 – Dokument 1 (2010-2011). Som et ledd i sin behandling av saken ønsker komiteen å stille følgende spørsmål om rapporteringen på Utenriksdepartementets område:

  • 1. Etter kritikk for mangelfull styringsdialog overfor underliggende etater på ikt-området, hevder Utenriksdepartementet at man arbeider med å utvikle et nytt styringssystem for informasjonssikkerhet. Når forventer departementet at et slikt system er implementert?

  • 2. Riksrevisjonen avdekker fortsatt mangler ved kontrollen av våre utenriksstasjoner der inntektsområdet og regelverket for budsjettdisponering særlig er nevnt. Kan man forvente at Utenriksdepartementet nå intensiverer både rutinene ved utenriksstasjonene og kontrollen med disse?

Av hensyn til den videre fremdrift i saken, bes det om raskt svar.