Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

13.14 Kap. 4100 Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matdepartementet inngikk høsten 2004 kontrakt med Skedsmo kommune om salg av 25 daa av Kjeller gård i Skedsmo til en pris av 11 mill. kroner, hvorav 5 mill. kroner skulle betales i begynnelsen av 2005 og resten på overtagelsestidspunktet og senest innen 23. november 2006. Det foreslås derfor en bevilgning på 5 mill. kroner.

For arealer på Kjeller gård har Landbruks- og matdepartementet mottatt et krav om refusjon for andel av kostnader ved ny vei i området. Landbruks- og matdepartementet har påklaget vedtaket til fylkesmannen. Endelig refusjonsbeløp antas å forfalle til betaling i inneværende år. Det legges til grunn at inntekten på 5 mill. kroner skal gå til dekning av refusjonen.

Komiteen slutter seg til Regjeringens forslag.

Det foreslås å avvikle Det Veterinærvitenskapelige forskningsfond og inntektsføre innestående fondskapital på kap. 4100 post 51 mot en tilsvarende økning i bevilgningen på kap. 1112 post 50. Det foreslås en bevilgning på 0,615 mill. kroner, jf. kap. 1112 og forslag til romertallsvedtak.

Komiteen slutter seg til Regjeringens forslag, og viser til forslag til vedtak XV under kapittel 21 Komiteens tilråding.