Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

13.1 Kap. 1100 Landbruks- og matdepartementet

Posten foreslås redusert med 1 mill. kroner til inndekning av nødvendig IKT-oppgradering i forbindelse med overføringen av administrasjonen av jordskifterettene fra Landbruks- og matdepartementet til Domstolsadministrasjonen, jf. omtale under kap. 1145 Jordskifterettene.

Det foreslås en økning på 0,53 mill. kroner mot en tilsvarende reduksjon på kap. 1141 post 51 for å finansiere arbeidet med sammenslåingen av Skogforsk/NIJOS, jf. kap. 1141 post 51.

Til sammen foreslås posten redusert med 0,47 mill. kroner.

Komiteen slutter seg til Regjeringens forslag.

Posten foreslås redusert med 3 mill. kroner til inndekning av nødvendig IKT-oppgradering i forbindelse med overføringen av administrasjonen av jordskifterettene fra Landbruks- og matdepartementet til Domstoladministrasjonen, jf. omtale under kap. 1145 Jordskifterettene.

Posten foreslås videre redusert med 2,1 mill. kroner for å dekke flytte- og etableringskostnader i forbindelse med overføringen av administrasjonen av jordskifterettene fra Landbruks- og matdepartementet til Domstoladministrasjonen, jf. nærmere omtale under Justis- og politidepartementet kap. 411 Domtoladministrasjonen.

Til sammen foreslås posten redusert med 5,1 mill. kroner.

Komiteen slutter seg til Regjeringens forslag.