Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Uttalelse fra finanskomiteen

Utkast til innstilling har vært forelagt finanskomiteen som i brev 20. februar 2003 uttaler følgende:

"Vedrørende Dokument nr. 8:40 (2002-2003) forslag fra stortingsrepresentantene Inger S. Enger, Odd Roger Enoksen, Ingvild Vaggen Malvik og Inge Ryan om innføring av to-prissystem på strøm gjennom differensiert el-avgift.

Det vises til brev av 19. februar 2003 vedlagt utkast til innstilling til ovenfor nevnte dokument.

Finanskomiteen behandlet saken i møte 20. februar 2003. Komiteens flertall, alle unntatt medlemmet fra Kystpartiet viser til sine respektive fraksjoners merknader i utkastet.

Komiteens medlem fra Kystpartiet hadde følgende merknad:

Komiteens medlem fra Kystpartiet viser til Dokument nr. 8:40 (2002-2003) om innføring av et to-prissystem på strøm gjennom differensiert elavgift og til det komiteflertallet i Energi- og miljøkomiteen uttaler om dette forslag.

Dette medlem gir sin støtte til det komiteflertallet uttaler i utkastet til innstilling. Dette medlem støtter også det forslag, som komiteflertallet i Energi- og miljøkomiteen fremmer i utkastet til innstilling, om å be Regjeringen utrede og fremme forslag om ulike modeller for differensierte avgifter på strøm, og at dette legges frem i forbindelse med Revidert nasjonalbudsjett for 2003."