Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Vedlegg 6: Brev fra Riksrevisjonen til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité, datert 12. februar 1999.

Riksrevisjonen viser til brev av 29. januar 1999 fra kontroll- og konstitusjonskomiteen vedrørende ovennevnte.

Riksrevisjonen har foretatt en foreløpig kontroll av noen skattefogdkontor av materialet mottatt som vedlegg til brev av 16. oktober 1998 fra Finansdepartementet. Materialet vedrørte uoverensstemmelser mellom skattefogdkontorenes mellomregnskapskonti og tilsvarende konti i statsregnskapet for 1997. Det er i tillegg innhentet ytterligere opplysninger fra Finansdepartementet og de kontrollerte skattefogdkontorene.

Differansene mellom skattefogdkontorenes mellomregnskapskonti og tilsvarende konti i statsregnskapet pr 31. desember 1997 er i hovedsak rettet opp i Finansdepartementet og ved de kontrollerte skattefogdkontorene. De gjenværende differansene er postert på gjennomgangskonti i skattefogdkontorenes regnskaper. Det er opplyst fra skattefogdkontorene at det arbeides med å avklare gjenværende differanser.

I forbindelse med årsavlutningsrevisjonen for 1998 vil materialet bli gjennomgått og uavklarte differanser vil bli fulgt opp.