Du bruker en gammel nettleser. For å kunne bruke all funksjonalitet i nettsidene må du bytte til en nyere og oppdatert nettleser. Se oversikt over støttede nettlesere.

Stortinget.no

logo
Hopp til innholdet
Til forsiden

Vedlegg 1: Brev fra Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité til arbeids- og administrasjonsminister Eldbjørg Løwer, datert 12. januar 1999:

Kontroll- og konstitusjonskomiteen har for tiden Riksrevisjonens Dokument nr 1 (1998-99) til behandling.

Komiteen viser til St. prp. Nr 1 (1998-99) for Arbeids- og administrasjonsdepartement samt Riksrevisjonens Dokument nr 1 (1998-99) hvor det bl.a. står:

Arbeidet med år 2000-problemet i statsforvaltningen har vært fulgt opp av Riksrevisjonen, jf. sak 1 under Arbeids- og administrasjonsdepartementet og sak 11 under Finansdepartementet. I svar til Riksrevisjonen uttaler Arbeids- og administrasjonsdepartementet at dersom arbeidet fortsetter med samme tempo og ressursinnsats, kan summen av år 2000-problemene i statsforvaltningen føre til at deler av statsforvaltningens oppgaveløsning står i fare ved tusenårsskiftet. Riksrevisjonen mener departementets svar gir grunn til bekymring og vil peke på viktigheten av at arbeidet med år 2000-problemet intensiveres.

Komiteen ønsker på denne bakgrunn nærmere redegjort for status i departementets arbeide pr. d.d.

På grunn av komiteen fremdrift i saken bes om en snarlig tilbakemelding.